Komplett tannlegeundersøkelse med full fjerning av tannstein, 4 detaljerte røntgenbilder som avdekker andre tannsykdommer og -skader til kun 690,-. I tillegg får du med gode tips til hvordan du kan selv forebygge hull og bevare et friskt smil. Dersom det er ønskelig får du også med et kostnadsoverslag for andre behandlinger. 

Hør hva pasientene sier om oss:

“Fast kunde f.o.m idag. Ble tatt godt vare på under hele besøket, ble fulgt opp og forklart grundig hva som skjedde under behandlingen. Følte meg veldig velkommen. Genuine mennesker som tar vare på sine kunder setter jeg pris på. Rene og flotte lokaler, fint og moderne utstyr. Tipp topp tommel opp 👍Alex L.

 

“Har vært på en del behandlinger nå, og er SUPER  fornøyd♥️ Veldig hyggelig personale, og tannlegen er utrolig dyktig, hun er veldig nøye med jobben, har den del behandlinger igjen og ser frem til det hver gang!🌸 (Jeg som har tannlegeskrekk)🙈Har anbefalt dere til familie, venner og kollegaer! 🤩 ✨.”Katty P

Begrenset antall plasser. Med kampanjen får du grundig tannhelsesjekk til kun 690,-. I tillegg får du med gode råd fra tannlege og tannpleier for hvordan du kan selv forebygge hull og opprettholde en god tannhelse.

 

Inkludert i undersøkelsen:

Våre smitteforebyggende rutiner

Vårt personale jobber kontinuerlig for både du som pasient skal føle seg trygg hos oss. Vi har fulgt helsemyndighetenes retningslinjer og lagt på ekstra for oss i Sunn Tannhelseklinikk om å forebygge strenge rutiner i klinikkene. 
 

Her er noen av tiltakene vi har innført for å gjøre det trygt for deg å besøke oss. 

  • Begrenset tilgang til klinikken, ring på døren når du kommer til den avtalte timen din. 
  • Desinfisering av dørhåndtak og alle typer overflater etter hver pasient. 
  • Begrenset tilgang på venterom og egne sluser til pasienter som venter på å komme inn til tannlegen. 
  • Kompromissløst bruk av verneutstyr av vårt personal. 
  • Ekstremt strenge desinfiseringsrutiner i behandlingsrommet etter hver eneste pasient.

Ingen forpliktelser 

Det følger ingen forpliktelser med tilbudet, men vi håper selvfølgelig at du får en god opplevelse og vil fortsette som pasient hos oss! 

Av kapasitetsmessige årsaker kan vi kun gi et begrenset antall nye pasienter mulighet til å benytte dette tilbudet. Som pasient blir du mottatt i hyggelige og trygge omgivelser. 

Velkommen til Sunn Tannhelseklinikk – vi gleder oss til å møte deg!