For deg som er ny pasient hos Sunn Tannhelseklinikk

Kjære pasient 

Velkommen til Sunn Tannhelseklinikk. Ofte kan det være vanskelig for deg som pasient å velge riktig tannlegeklinikk, og i tillegg vite hvilken behandlingsform du skal velge til dine plager. Derfor ønsker vi å tilby alle våre nye pasienter en komplett tannhelsesjekk med fjerning av tannstein, fire røntgenbilder og et gavekort på AirFlow-behandling til kun 690,-

Dette er første møtet med oss, og vi ønsker å hjelpe deg som pasient til å finne en kompetent tannlege som passer deg. Alle våre tannleger og tannpleiere jobber i ett tverrfaglig team. Du vil bli godt ivaretatt og føle deg komfortabel fra du kommer inn i venterommet til du er ferdig med behandlingen din. Selvfølgelig ønsker vi at du får en så god opplevelse at du velger oss igjen neste gang! 

 

Inkludert i undersøkelsen:

  • Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig for alle synlige skader og sykdommer. 
  • Sammen går vi gjennom prosessen slik at du får en full oversikt over din tannhelse. Vi gir deg råd til hvordan du kan opprettholde og oppnå god tannhelse.
  • Vi gir tennene dine en god rens og fjerner alt av tannstein, slik at munnen din vil føles både frisk og ren etter besøket! 

 

AirFlow behandling:

Veldig mye av det vi spiser og drikker legger igjen misfarge på tennene. AirFlow er en behandling hvor tennene saltblåses med vann, og det er en utrolig effektiv og 100% trygg måte å fjerne den ytre misfargen på.  

Resultatet blir slik at tennene dine blir rene, glatte og glanse, og du går ut fra tannlegekontoret med den reneste munnen du har hatt på lenge! Metoden er skånsom og behagelig. Du får et gavekort på AirFlow-behandling med på kjøpet som du kan benytte deg av neste gang du besøker oss!

Hør hva pasientene sier om oss:

“Fast kunde f.o.m idag. Ble tatt godt vare på under hele besøket, ble fulgt opp og forklart grundig hva som skjedde under behandlingen. Følte meg veldig velkommen. Genuine mennesker som tar vare på sine kunder setter jeg pris på. Rene og flotte lokaler, fint og moderne utstyr. Tipp topp tommel opp 👍Alex L.

 

“Har vært på en del behandlinger nå, og er SUPER  fornøyd♥️Veldig hyggelig personale, og tannlegen er utrolig dyktig, hun er veldig nøye med jobben, har den del behandlinger igjen og ser frem til det hver gang!🌸 (Jeg som har tannlegeskrekk)🙈Har anbefalt dere til familie, venner og kollegaer! 🤩 ✨.”Katty P

Våre smitteforebyggende rutiner

Vårt personale jobber kontinuerlig for at du som pasient skal føle deg trygg hos oss. Vi har fulgt helsemyndighetenes retningslinjer og lagt på ekstra for oss i Sunn Tannhelseklinikk om å forebygge strenge rutiner i klinikkene. 
 
Tannlegeteamet hos Sunn Tannhelseklinikk

Her er noen av tiltakene vi har innført for å gjøre det trygt for deg å besøke oss. 

  • Begrenset tilgang til klinikken, ring på døren når du kommer til den avtalte timen din. 
  • Desinfisering av dørhåndtak og alle typer overflater etter hver pasient. 
  • Begrenset tilgang på venterom og egne sluser til pasienter som venter på å komme inn til tannlegen. 
  • Kompromissløst bruk av verneutstyr av vårt personal. 
  • Ekstremt strenge desinfiseringsrutiner i behandlingsrommet etter hver eneste pasient.

Velkommen til Sunn Tannhelseklinikk – vi gleder oss til å møte deg!