Kontakt oss: 63 81 88 98 (Lillestrøm & Jessheim) 69 15 88 99  (Sarpsborg)                                    post@sunntannhelse.no

Om oss

Teamet hos Sunn Tannhelseklinikk

Teamet bak Sunn Tannhelse

Vårt team består av hardtarbeidende, motiverte og dyktige tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Vi brenner for å gi gode opplevelser til våre pasienter, og drives av å hjelpe dem med å oppnå eller opprettholde god tannhelse og et pent smil!

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss faglig, og leter stadig etter nye måter å glede pasientene våre på.

I tannlegeklinikkene våre vil du oppdage en beroligende og avslappende atmosfære, der du kan føle deg trygg under hele besøket.

Toppmoderne tannlegeklinikker

Alle våre tannlegeklinikker er utstyrt med toppmoderne utstyr, slik at vi kan tilby deg best mulig behandling.

Vi benytter oss for eksempel av panoramarøntgen, noe som gir tannlegen et mer helhetlig bilde av din tannhelse, og kan avdekke problemer som man ikke ville sett med vanlig røntgen.

Fremfor å gi pasientene våre en vanlig tannrens, bruker vi ofte Airflow. Det er en veldig effektiv og behagelig måte å rense tennene på, som også egner seg godt til å fjerne misfarging og belegg på tennene.

Direkteoppgjør med HELFO

Helfo dekker tannlegeutgifter for enkelte pasienter som faller inn under deres betingelser. Se oversikt over tilfeller som kan gi rett til refusjon fra Helfo.

Vår tannlegeklinikk har direkteavtale med Helfo. Det betyr at du som pasient slipper å legge ut for den delen av regningen som trygden dekker, og du slipper å søke om refusjon i ettertid. Dette arbeidet tar vi oss av for deg.