Tannlegestol

Leter du etter en ny fast tannlege? 6 grunner til å velge Sunn Tannhelseklinikk

1. Trygg atmosfære

Som pasient hos oss vil du oppleve å bli ivaretatt fra første telefonsamtale. Vi jobber hardt, hver eneste dag, for å kunne tilby deg en god tannlegeopplevelse. 

2. En tannlege du kan stole på

Turen til tannlegekontoret er noe de færreste gleder seg til. Vi har forsøkt å skape en helt ny tannlegeopplevelse! På Sunn Tannhelseklinikk vil vi at våre pasienter skal føle at de er på besøk, og ikke til behandling. 

Tannlege Shirley Leong

3. Du blir hørt

Du vil bli møtt av hyggelige mennesker som brenner for faget sitt. Vi er motiverte og ønsker å gjøre alt for at du skal føle deg mest komfortabel. 

Vi tilbyr alle former for tannbehandling. Dette inkluderer estetiske tannbehandlinger som tannbleking og skallfasetter. Våre tannleger har dessuten tilleggskompetanse innen tannlegeskrekk. 

Vi er her for deg.

4. Tannlegetime uten ventetid

Våre tannlegesekretærer hjelper deg under hele prosessen, før, under og etter besøket. De vil svare på dine spørsmål og bestille time til deg.

5. Utstyrt med toppmoderne apparater

Alle våre tannklinikker er utstyrt med toppmoderne utstyr, slik at vi kan tilby deg en best mulig behandling.

Vi benytter oss av for eksempel panoramarøntgen, noe som gir tannlegen et mer helhetlig bilde av din tannhelse, og kan avdekke problemer som man ikke ville sett med vanlig røntgen.

6. Alltid oppfølging etter endt besøk

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss, og det er ingenting som føles bedre å vite at du er fornøyd. 

Sunn Tannhelseklinikk leter stadig etter nye måter å glede våre pasienter på. 

Tannlegeteamet hos Sunn Tannhelseklinikk