proxyclick-visitor-management-system-aLK9LiX69nA-unsplash

Bedriftsavtale

En helt kostnadsfri tjeneste for din bedrift og dine ansatte

God tannhelse er avgjørende for den øvrige helse og trivsel i hverdagen. Ved å tegne en bedriftsavtale på tannbehandling med Sunn Tannhelseklinikk, kan den generelle trivsel for ansatte øke og være med på å redusere sykefravær. Dine ansatte sparer penger på sin tannbehandling dersom de får rabatter gjennom en bedriftsavtale.

En gratis bedriftsavtale gir deg og dine medarbeidere tannhelsesjekken til en fast pris på kun 750,- samt 10% rabatt på alle ordinære behandlinger.

Dette betyr for deg og dine ansatte at den årlige tannhelsesjekken fås til en gunstig pris hos kompetente tannleger i flotte lokaler med toppmoderne utstyr. Du og dine kollegaer får prioritert tilgang til rask tannlegehjelp, noe som kan føre til mindre sykefravær og tannplager i arbeidstiden.

  • Dine ansatte blir prioritert og vi garanterer time på dagen for de med bedriftsavtaler
  • Dine ansatte får en fast tannlege med årlig oppfølging
  • Bedriftsavtalen er et godt HMS-tiltak
  • Null kostnad og administrasjon for bedriften
  • Mulighet for egne bedriftsavtaler på kvelden hvor alle ansatte kan få undersøkelse uten at det går på bekostning av bedriften
  • Mulighet å få rabatterte priser for flere i samme husstand

Avtale for tannlegetjenester gjelder:

Forbyggende tannhelsetjenester, undersøkelse/konsultasjon inkludert røntgendiagnostikk, eventuelle behandlingsanbefalinger, profesjonell rengjøring og fjerning av tannstein. I tillegg inkluderer det AirFlow-behandling.

For spørsmål og bestilling: 

Det eneste som bedriftsleder trenger å gjøre er å sende en mail til post@sunntannhelse.no og be om avtalen. Vi sender dere nødvendige informasjonsmateriell som dere deler ut til deres ansatte eller legger ut på interne portaler.